Op zoek naar huizen verkoop?

huizen verkoop
ABN Amro Huizenverkoop in 2017 nadert recordjaar 2006 BNR Nieuwsradio.
De economen van de bank voorspellen zelfs dat het aantal transacties in 2017 met 206.000 in de buurt komt van recordjaar 2006. Toen werden er bijna 210.000 huizen verkocht blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS. De bank ziet zich genoodzaakt haar voorspellingen bij te stellen door de verder verlaagde rente licht econoom Philip Bokeloh toe. We hebben op basis van de renteverlaging van de ECB onze staatsrente bijgesteld. Dat betekent dat ook de hypotheekrente nog langer laag zal blijven dan we eerder voorzagen. Door de stijging van het aantal verkochte woningen stijgen ook de huizenprijzen. Overal nemen de verkopen toe maar Utrecht en Noord-Holland springen eruit zegt Bokeloh. Daar liggen de verkopen boven het niveau van 2008.
Stijging huizenverkoop zet door NOS.
Over heel 2015 werden bijna 22 procent meer huizen verkocht dan het jaar ervoor. Het contrast met de crisisjaren 2012 en 2013 is enorm zegt NVM-voorzitter Ger Hukker. In die jaren werden er 40 procent minder huizen verkocht dan dit jaar. Huizen waren gemiddeld 5 procent duurder dan in 2014. Vooral appartementen in de steden stijgen de laatste maanden snel in prijs omdat daar steeds meer krapte in de markt zit. Het aantal huizen dat te koop staat daalt. Bij makelaars die bij de NVM zijn aangesloten stonden half november ruim 128.000 woningen te koop zo'n 14 procent minder dan een jaar geleden. Dat betekent ook dat kopers die op zoek zijn naar een nieuw huis minder keus hebben.
Woning Verkoop Garantiefonds.
Met anders bedoelen we in ieder geval een duidelijke en vlotte aanpak. Met meer dan 30 jaar ervaring in de woningmarkt kunnen wij u dan ook op de juiste manier begeleiden. Interesse in n van onze panden of wilt u direct uw woning verkopen?
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
DEN BOSCH Er werden meer huizen verkocht in het eerste kwartaal van 2017 dan in dezelfde periode een jaar eerder. Aan die groei lijkt een einde te komen in Nederland maar Noordoost-Brabant vormt een positieve uitzondering. Ook de prijzen blijven stijgen. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs NVM. de redactie 13-04-17 1129. M 1 M 1. Stuur mij een kopie.
Huizenverkoop in Groningen naar recordhoogte RTV Noord.
Huizenverkoop in Groningen naar recordhoogte. Foto Archief RTV Noord. Het gaat heel goed met de huizenverkoop in onze provincie. In het tweede kwartaal van dit jaar werden 1558 huizen verkocht in Stad en Ommeland. Dat is 26 procent meer dan een jaar eerder. Zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het Groningse verkoopcijfer ligt hoger dan het landeijk gemiddelde. Dat ligt op twintig procent. Ook de huizenprijzen zijn flink gestegen. Die gingen met 24 procent omhoog in vergelijking met het tweede kwartaal van 2015. Hierbij blijft Groningen wel achter bij het landelijk gemiddelde. De prijzen van koopwoningen gingen in in heel Nederland met 49 procent omhoog. Z├│ overspannen is de huizenmarkt in Groningen.
Woningen huizen en appartement te koop.
Op Speurders.nl vind je aanbiedingen tweedehands en nieuw te koop gevraagd en aangeboden.
Notaris.nl Zo verkoopt u een woning.
U wilt een woning verkopen? Doe de test en ontdek waar u op moet letten bij de verkoop van deze woning. Hebt u zich ingelezen en besluit u naar de notaris te gaan? Bereid uw bezoek dan voor met de tips op de pagina op gesprek bij de notaris. Doe de test en ontvang meteen een online advies. Welke vragen kreeg de Notaristelefoon over een huis verkopen? Lees de veelgestelde vragen. Onderwerpen A-Z Sitemap Over deze site Cookies Privacy Responsible disclosure. Heeft u gevonden wat u zocht?
Opgelicht! undercover bij wisseltruc huizenverkoop Dossiers Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Althans dat zegt hij. Maar hij verdwijnt en als de Belg na een tijdje de koffer openmaakt blijkt dat er vals geld in zit! Korte tijd later wordt hij weer gebeld door een belangstellende die een huis van hem wil kopen en ook dit keer vraagt de geïnteresseerde of er te praten valt over onderhandse verkoop. De Belg schakelt de politie in en er volgt een afspraak in Rotterdam. Daar komen twee oplichters opdagen die vragen of de Belg misschien wat geld kan wisselen. De politie meldt zich en controleert de identiteit van de twee mannen maar laat ze dan weer gaan.
Cookies op Trouw Trouw.

Contacteer ons